Sider

tirsdag 8. februar 2011

Nextopia


Nattens dronning har i dag har lært seg et nytt ord;

N E X T O P I A

Ordet var et svensk nyord allerede i 2008. Ikke bare er det tøft å si, nesten litt Pippi-aktig slik som spunk, men Nattens dronning har en viss følelse av at ordet med tiden kommer til å bli mer anerkjent enn Pippis spunk. Mye bra har kommet til Norge fra Sverige og nå kommer altså¨denne boken på norsk! (dvs det vet ikke Nattens dronning enda, men hun stoler blindt på magefølelsen.)


Professor og forfatter Michael Dahlén står bak ordet og boken Nextopia – livet, lykken og pengene i forventningssamfunnet” . 



Nextopia er er visstnok vår innebygde tro på at det neste alltid er det beste og Nattens dronning innser at også hun er hekta på framtida - verdens sterkeste dop.  (Dagbladet 7.2.2011)
  
Sitat: "Du er aldri bedre enn din neste greie.
 Timing er alt — og det finnes ikke et bedre tidspunkt enn i morgen." 

Nå er Nattens dronning et øyeblikk seriøs!! Boken er herved bestilt fra biblioteket, for hvordan menneskelykken fungerer finner Nattens dronning meget interessant. Evt det kunne også vært en passende morsdagsgave til Hovedmorsdagen dersom den ankommer butikkene innen den tid.


PS: .... anbefaler også å se nøye på hvordan kontoret ser ut. Nettopp slik. ...... da er det nok enkelte som straks skjønner at Nattens dronning ble fascinert av denne professoren!

Bloggurat akkurat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis alle ungene han har bilde av på kontoret sitt, er hans egne, kan vi kanskje konkludere med at BARN er en opplagt kilde til menneskelykke...... Og det er det jo!!!
Forøvrig kommer Njaals samboer fra Sverige. Så jeg istemmer lovsangen om vårt kjære naboland! AG.

Nattens dronning sa...

Jeg satser i tillegg på at papirstabler ikke er en motsetning til menneskelykke:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...