Sider

søndag 6. februar 2011

Morsdagsvorspiel

I går kveld avsluttet Nattens dronning et prosjekt som har hatt veldig høy fokus den siste tiden. Nattens dronning har evnen til å overse mindre viktige ting slike dager, men da hun kom hjem fikk hun øye på hjemmet sitt som ganske kort kan beskrives som tomt og fullt.
Bestikkskuffa var tom -  oppvaskmaskina full
             Skapet tomt - oppvaskbenken full
Klesskapene tomme - vaskerommet fullt
Kjøleskapet tomt - søppelbøtta full
Og hun nevner i fleng; til og med bensintanken var tom! For ikke å snakke om hodet som var stappfullt, men som etter å ha vært på Nattklubb faktisk var helt tomt. Den fantastiske Nattklubben er full av skratt og kreative tanker uten begrensninger. "Liker"

Derfor var det fantastisk å finne en SMS fra kjære tante "på morgenkvisten"... eh det var vel helst på formiddagskvisten. Meldingen ble avsluttet med:
"Morsdagsklem"
Jøjemeg for en herlig nyhet, det må Nattens dronning ha gått glipp av mens hun har jobbet på de siste dagene: hun ropte straks opp til sønnen og meddelte den gode nyheten hvorpå hun fant det naturlig å bestille en stor kopp kaffe på senga. Beklageligvis hadde vi ikke kake, men gutten visste råd: I dag skulle det bli SVELER!  

En diger kopp kaffe senere ankom datteren det tomme og fulle hjem. Hun ble raskt innviet i hva som var på gang. Visst ble hun lei seg for at hun ikke hadde ordnet gave, men mor trøstet henne med at kaffe og en klem holdt veldig lenge. Så da vanket det enda en diger kopp. Mens mor tok seg et lengre boblebad stekte gutten sveler og det var langt på dag da jobben med å tømme alt som var fullt og fylle alt som var tomt kunne begynne. 

Etterhvert kom også Nattens dronning i kontakt med omverdenen. Det rare var at ingen, absolutt ingen nevnte noe om morsdag... ikke en gang på facebook var det noen som nevnte noe om de flotte menn som hadde gledet sine koner på morsdagen. Et raskt søk på google i kveld gav svaret "Morsdag er 2.søndag i februar"... Så dagens feiring kan godt kalles morsdagsvorspiel.

Det Nattens dronning ikke hadde fått med seg var at i dag var fastelavenssøndag. Men nå er den utsatt til kommende lørdag: dagen før hovedmorsdag. Dagen etter hovedmorsdagen er det visst også Valentinsdag, men det forbigår Nattens dronning foreløpig i stillhet.

Den 3.søndagen i februar blir det morsdagsnachspiel - det gode forslaget kom fra Blomster-Åse. Februarsalget i blomsterbutikken kommer til å eksplodere!! Selv har Blomster-Åse fått både gave og kake fra sin snille mann allerede i går. Akkurat en sånn mann tror Nattens dronning hun kan tenke seg:-D

Takk til supertante for at  Nattens dronning og supertantens datter fikk en helt herlig og fortjent ekstra morsdag!!! Enda gjenstår mye å glede seg til:-D
Ser heller ikke bort fra at det er flere i slekta som kan ha feiret i dag...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nattens Dronning skriver veldig underholdende:-)))) Gleder meg allerede til Hovedmorsdag!! Ønsker meg sånne dobble kort med luker vi kan åpne, og bak luka står fine ord!! lev-vel, du er snill å sånn! Bare det som mangla på morsdagsvorspielet egentlig:-))

HildeL sa...

Så flott med to morsdagar, god idè!!!
Fastelavn.... 6.mars ;-)

Nattens dronning sa...

Hohohohoho - da blir det bare Før-Fastelaven på lørdag da mens vi venter med Hoved-Fastelaven til 6.mars! Jammen er det flere enn Nattens dronning som surrer litt:-D

Og før Hovedmorsdag må man visst lære barna å lage slike kort med luker; gleder meg veldig til å få et slikt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...